miércoles, 22 de diciembre de 2010

UNA PRUEBA / MARIA DOLORES PRADERA

AQUÍ QUIERO VER SI PUEDO PRIMERO METER UN VIDEOCLIP Y LUEGO OTRO DESPUÉS Y NO AL MISMO TIEMPO......YO ME ENTIENDO!






CANCIONES ETERNAS...

Sí pude!!!!!!!

2 comentarios:

  1. Maria Clara! TACK!!!! Att läsa din blogg å lyssna på Subete no hito... i två versioner var en stor lycka. Jag har ju inte hört den på länge. Och jag är överens med dig- den första versionen är mas suave.I liveversionen spelar ju Ry Cooder slideguitar- kul att se honom. rekommenderar att du kollar upp honom . han är en musiker som arbetat med andra musiker hela sitt liv. Gamla bluesmusiker, musiker på hawaii, han har komponerat underbar filmmusik och inte minst Buena Vista social club där han förde fram gamla underbara kubanska musiker.
    CREO QUE LA MÚSICA, AL IGUAL QUE EL ARTE O LA LECTURA DE UN LIBRO ES BASTANTE PERSONAL. AL MISMO TIEMPO ES ALGO UNIVERSAL,PARADÓJICO, TAL VEZ, PORQUE AUNQUE MILLONES DE PERSONAS OIGAN LA MISMA MELODÍA, CONTEMPLEN EL MISMO CUADRO O LEAN EL MISMO LIBRO, LO QUE YO SIENTO, LO SIENTO SÓLO YO.
    Peró no eres sola - ay mucha gente al quien gustan las mismas cosas. Jag tycker om samma musik som du och allt jag såg på din blogg. Que maravilla!!!
    Som du förstår kan jag lite spanska- men jag kan inte skriva och har tyvärr svårt att läsa och förstå allt du skriver. Jag har haft ett förhållande i tio år med en amerikansk arkeolog som bor i Mexico. Under dom 3-4 månader om året jag tillbringade där talade vi givetvis engelska men alla vänner enbart spanska. Jag lärde mej genom att lyssna då jag snabbt förstod vad som sades. Latin och franska var grunden och alla ord är ju desamma. Så jag blir glad att höra Joan Manuel Serrat,jag har alltid älskat Enya, Benny Andersson och den glädje han visar när han spelar sin musik är underbar,Frida Kahlo är min favorit( inte hennes man) osv osv. Alltså vi har mycket gemensamt du och jag.
    Så nu är det jag som säjer TACK! kontakten med dej har glatt mej oerhört mycket!! Abrazos! Kersti

    ResponderBorrar
    Respuestas
    1. Efter flera år går jag igenom några inlägg i mina bloggar. Jag har koncentrerat mig mest på mina skolbloggar och inte ägnat så mycket tid åt de andra.Jag kan inte tro att jag inte har svarat på allt det fina du skrev. Kan hända att du aldrig läser detta men jag vill att du ska veta att jag blev mycket glad åt det du skrev. Tack så hjärtligt, María Clara
      Kan det stämma? Jag

      Borrar